BijBrons

Over ons

Op een van de mooiste locaties in Almere is sinds 2009 Restaurant Bij Brons gevestigd, namelijk in de havenkom van Almere haven. Onze wisselende menukaart biedt verrassende gerechten op Bourgondische wijze met een knipoog naar diverse streken ter wereld. Deze gerechten worden met zorg a la minuut van dagverse producten bereid in onze kleine open keuken. Dit vergt wel enige bereidingstijd, heeft u haast, laat het ons weten zodat wij u kunnen adviseren bij uw keuze. 
Niet opgeprikt, maar relaxt en ontspannen in een leuke omgeving. Met relaties, familie of vrienden lachen, smaken ontdekken en genieten van een mooie fles of glas wijn. In een fijne ambiance genieten van en met elkaar van de mooie spijzen en dranken die wij te bieden hebben. Wij als team zullen er alles aan doen om uw avond te doen slagen en er voor zorg te dragen dat u met uw gasten zult genieten. Dan is onze missie ook geslaagd en hebben wij ons doel bereikt. Daardoor staan wij ook in de michelingids en gault milleau en bij tripadvisor hebben wij een certificaat van uitmuntendheid.                                        

Graag tot een volgend bezoek, Team Bij Brons. 

John Brons 

Master Chef
Wij hadden al jaren samen een droom: we wilden een leuk en gezellig restaurant waar hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit, zonder dat dat ten koste zou gaan van de sfeer – en het moest betaalbaar blijven. Een knusse omgeving met open keuken zonder geheimen.

Kom uitgebreid dineren bij brons! Ons team staat voor u klaar en zal van uw avond een moment maken die u niet snel zal vergeten! Met ons seizoensgebonden menu kunnen wij u met de verste ingedienten, iedere gerecht u weer laten verrassen. 

- het Bij Brons Team

Van vers uit de keuken,
Op uw bord

Probeer een van onze heerlijke hoofdgerechten.

Top wijnen

Kijk tussen een van onze top wijnen of geniet van een van onze huiswijnen.