VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.
Heek
€19,75

Gevuld met gemarineerde gamba, op de huid gebakken, met een saus van ras el hanout

Zeetong
€31,50

Van een pond in de roomboter gebakken, geeft u zelf bij het bestellen aan of u hem gefileerd wil hebben!

Vistrio
€21,75

Schelvis uit de oven, heek van de gril, zeeduivel in de roomboter gebakken, pompoenrisotto en beurre blanc.

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.
Hertenbiefstuk
€23,75

Met oesterzwammen, wildfonds afgeblust met Pedro Xeminez

Pompoen risotto
€17,75

Met bospaddenstoelen

Wildzwijn cotelette
€19,75

Eerst gepekeld daarna gegrild met een saus van crème de cassis

OSSENHAAS STROGANOFF
€27,75

Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon

(Uit oogmerk van veiligheid wordt bij gebruik van het terras, de saus in de keuken gemaakt)

KALFSZWEZERIK
€22,75

krokant gebakken, met truffelroomsaus

TOURNEDOS
€25,75

cognacroomsaus met rosé peperbes

ENTRECÔTE Bij Brons
€21,75

gegrilde, gerookte entrecôte, met  aïoli, gefrituurde uienringen en gepofte tomaatjes

Gerechten gemarkeerd met een (V) zijn 100% vegetarisch

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.