VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.
KABELJAUW
€22,75

in Panco (Chinees broodkruim) gebakken, regenboogwortels,

aardappelmousseline en romige witte wijn/mosterdsaus

SLIPTONG
€21,50

drie in de roomboter gebakken met remouladesaus

Vistrio
€23,75

Schelvis uit de oven, heek van de gril, zeeduivel in de roomboter gebakken, risotto en saffraanroomsaus.

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.
KALFSOESTERS
€23,50

duxelle van paddestoelen, eendeleverkrullen en rode portsaus

ZUURKOOL MONT d’OR (V)
€18,75

met Vacherin Mont d’or, gebakken spruitjes en

bundelzwamcrouton met kruidenroomkaas

RUNDER RIBEYE
€23,75

gepofte opperdoes, gegrilde groenten en pikante salsa

OSSENHAAS STROGANOFF
€28,50

Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon

(Uit oogmerk van veiligheid wordt bij gebruik van het terras, de saus in de keuken gemaakt)

KALFSZWEZERIK
€23,75

krokant gebakken, met truffelroomsaus

TOURNEDOS
€26,75

gecarameliseerde sjalotten en rodewijnsaus

extra eendenleverkrullen plus € 3,50

ENTRECÔTE Bij Brons
€22,75

gegrilde, gerookte entrecôte, met  aïoli, gefrituurde uienringen en gepofte tomaatjes

Gerechten gemarkeerd met een (V) zijn 100% vegetarisch

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.