KOUDE VOORGERECHTEN

TWIJFELAARSPLATE

als u moeilijk uw keus kunt maken, serveren we een ruim
assortiment van onze koude en warme voorgerechten
vanaf 2 personen te bestellen, per persoon:

€ 15,75

OESTERS SPECIALES CAP HORN

sjalot, rode wijnazijn, citroen

per stuk  2,75

espuma van Hendrick’s gin, gemarineerde komkommer

per stuk  3,25

TERRINE VAN EENDENLEVER

huisgemaakte terrine van eendenlever met muscatgelei

€ 11,50

CARPACCIO VAN RODE BIET (V)

met couscoussalade

€ 8,25

EEN HEERLIJKE START

met truffel gemarineerde, gegrilde runderlende
dun gesneden met eendenleverkrullen

€ 13,75

GEROOKTE HEILBOT

met rivierkreeftenstaarten en een saus van
crème fraîche, mierikswortel en een vleugje sinaasappel

€ 12,75

WILDPATÉ

huisgemaakte paté van wild met cranberry compote

€ 10,75

CARPACCIO Bij Brons

lichtgerookte ossenhaas met truffelmayonaise

€ 10,75
met vers geschaafde herfsttruffel, als supplement

€ 5,75
met eendenleverkrullen, als supplement

€ 4,75

Bij de bereiding van onze verrassende gerechten gebruiken wij uitsluitend dagverse producten die à la minute worden bereid, zoals u ook in onze open keuken zien kunt. Dit vergt natuurlijk wel enige bereidingstijd. Indien u haast heeft, laat ons dat dan vooraf weten, zodat wij u kunnen adviseren bij uw keuze.

WARME VOOR- OF TUSSENGERECHTEN

BOSPADDENSTOELENSOEP (V)

heerlijk romig met crème fraîche

€ 7,25

KREEFTENSOEP

met Hollandse garnalen, cognac en crème fraîche

€ 7,75

TRUFFEL RISOTTO (V)

met aan tafel vers geschaafde herfsttruffel (25 min.)

€ 13,75

 GEGRILDE COQUILLES

met huisgemaakte tagliatelle in truffelroomsaus

€ 14,75
met vers geschaafde herfsttruffel, als supplement

€ 5,75