KOUDE VOORGERECHTEN

TWIJFELAARSPLATE

als u moeilijk uw keus kunt maken, serveren we een ruim
assortiment van onze koude en warme voorgerechten
vanaf 2 personen te bestellen, per persoon:

15,75

GEROOKTE RIBEYE MET EENDELEVERKRULLEN

pijnboompitten, Valderrama olijfolie

13,75

ZOMEROESTERS MARENNES D’OLERON

met rodewijnazijn en sjalot, ½ dozijn

14,50

met rodewijnazijn en sjalot, per stuk

2,75

GELEBIET CARPACCIO (V)

10 jaar oude Balsamico, pecanoten en kruim van feta

10,50

GRAVAD LAX

op scandinavische wijze gemarineerde zalm, kapperappel,

mosterd-dille saus, espuma van Pernod

12,75

MARBRÉ VAN EEND

huisgemaakte terrine van eendenlever en gerookte eend

12,50

SALADE SURF EN TURF

met kreeft, stukjes gebakken ossenhaas en citroendressing

13,50

CARPACCIO Bij Brons

lichtgerookte ossenhaas met truffelmayonaise

10,75

Bij de bereiding van onze verrassende gerechten gebruiken wij uitsluitend dagverse producten die à la minute worden bereid, zoals u ook in onze open keuken zien kunt. Dit vergt natuurlijk wel enige bereidingstijd. Indien u haast heeft, laat ons dat dan vooraf weten, zodat wij u kunnen adviseren bij uw keuze.

WARME VOOR- OF TUSSENGERECHTEN

GEROOKTE COURGETTESOEP (V)

geroosterde rode paprika, dilleroom, hazelnootolie

7,75

BISQUE VAN GAMBA’S

gamba’s, cognac en crème fraîche

€ 9,25

 GEGRILDE COQUILLES

casereccepasta, krokante Pata Negra, truffelroomsaus

€ 15,75

 ESCARGOTS

half dozijn, kruiden-knoflookboter, spekjes, tomaat, geraspte kaas

€ 11,50

 GAMBA PIRI PIRI

op Portugese wijze bereide gamba’s in olie met verse
knoflook en een pepertje

€ 10,50