KOUDE VOORGERECHTEN

TWIJFELAARSPLATE

als u moeilijk uw keus kunt maken, serveren we een ruim
assortiment van onze koude en warme voorgerechten
vanaf 2 personen te bestellen, per persoon:

15,75

HERTEN CARPACCIO

gevuld met truffelpaté, pijnboompitten, Valdorama

olijfolie, gerijpte balsamicoazijn en gepocheerd kwarteleitje

13,25

COCKTAIL LA MER

gerookte heilbot, rivierkreeftstaarten, komkommer,

appel, blokjes tomaat, romige cocktailsaus

14,50

TARTE TATIN VAN WITLOF (V)

kruidensla, pecannoten en kruim van feta

10,50

GRAVAD LAX

op scandinavische wijze gemarineerde zalm, kapperappel,

mosterd-dille saus, espuma van Pernod

12,75

PATA NEGRA HAM

gekonfijte aardappel, tomatencompote, manchego kaas,

groene asperge en saffraan mayonaise

13.00

MARBRÉ VAN EEND

huisgemaakte terrine van eendenlever en gerookte eend

12,50

CARPACCIO Bij Brons

lichtgerookte ossenhaas met truffelmayonaise

10,75

Bij de bereiding van onze verrassende gerechten gebruiken wij uitsluitend dagverse producten die à la minute worden bereid, zoals u ook in onze open keuken zien kunt. Dit vergt natuurlijk wel enige bereidingstijd. Indien u haast heeft, laat ons dat dan vooraf weten, zodat wij u kunnen adviseren bij uw keuze.

WARME VOOR- OF TUSSENGERECHTEN

GEROOKTE COURGETTESOEP (V)

geroosterde rode paprika, dilleroom, hazelnootolie

7,75

BISQUE VAN GAMBA’S

gamba’s, cognac en crème fraîche

€ 9,25

 GEGRILDE COQUILLES

casereccepasta, krokante Pata Negra, truffelroomsaus

€ 15,75