VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.

ZEETONG

van een pond! Rijkelijk in roomboter gebakken

€ 29,75

SCHELVIS

gevuld met zalm, op lage temperatuur gegaard,
met roomsaus en verse truffel

€ 22,75

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

KALFSHAAS

kalfshaas in een jasje van ei, groene kruiden en kaas

€ 22,75

RISOTTO (V)

met bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas en rucola

€ 17,75

HERTENBIEFSTUK

groene pepersaus, knolselderijpuree,
krokante schorseneren

€ 21,75

ENTRECÔTE Bij Brons

gegrilde, gerookte entrecôte, met  aïoli, gefrituurde uienringen
en gepofte tomaatjes

€ 19,75

FAZANTENBORSTFILET

stampotje wijnzuurkool, krokant spek en wildjus

€ 20,75

TOURNEDOS

biefstuk van de ossenhaas met verse cantharellen
en rode port jus

€ 24,75

met eendenleverkrullen, als supplement € 3,75

KALFSZWEZERIK

krokant gebakken, met cognacroomsaus

€ 22,75

OSSENHAAS STROGANOFF

Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon

(Uit oogmerk van veiligheid wordt bij gebruik van het terras, de saus in de keuken gemaakt)

€ 26,75

Gerechten gemarkeerd met een (V) zijn 100% vegatarisch

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.