VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.

ZEEWOLF

krokant jasje van Panco en Parmezaan,

spinazie, gekonfijte kerstomaat, beurre blanc

€ 23,75

MAHI MAHI GEGRILD

paksoi, rode ui, gember, limoen,

ketjap, bosui

€ 22,75

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

EENDEBORST RODE WIJNSAUS

uitgebakken spekjes, ui, beukenzwam, zilverui

€ 22,75

FLESPOMPOENCURRY (V)

kikkererwten, bosui, kerrie, papadum, shi mei, kokosmelk

€ 17,75

KALFSHAAS

rosé gebraden met truffelroomsaus

€ 24,75

ENTRECÔTE Bij Brons

gegrilde, gerookte entrecôte, met  aïoli, gefrituurde uienringen en gepofte tomaatjes

€ 20,75

KALFSSUCADE

hete bliksem, geschaafde amandelen, jus

€ 21,75

DRY AGED RIBEYE

extra lang gerijpt in rijpingskast, groene boontjes, bearnaise saus

€ 24,75

TOURNEDOS

ossenhaasbiefstuk, aardappel-courgette gratin, groene pepersaus

€ 25,75

KALFSZWEZERIK

krokant gebakken, met cognacroomsaus

€ 22,75

OSSENHAAS STROGANOFF

Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon

(Uit oogmerk van veiligheid wordt bij gebruik van het terras, de saus in de keuken gemaakt)

€ 27,75

Gerechten gemarkeerd met een (V) zijn 100% vegatarisch

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.