VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.

HEILBOT GEVULD MET GAMBA

zachtjes in de oven gegaard met een saffraansaus

€ 19,50

ZEEWOLF

in Japans broodkruim gebakken, remouladesaus

€ 20,75

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

KALFSHAAS

boterzacht, truffelroomsaus

€ 22,75

RISOTTO (V)

met groene asperges, kastanjechampignons,
truffel, Parmezaanse kaas en rucola

€ 17,75

KIP CADILLAC

boerderijparelhoen verpakt in een jasje van rauwe ham
en kaas, met huisgemaakte tagliatelle en kruidenroomsaus

€ 18,75

ENTRECÔTE Bij Brons

entrecôte, gerookt, gegrild, aïoli, gefrituurde uienringen
en gepofte tomaatjes

€ 19,75

KALFS RIB-EYE Bij Brons

van de Green Egg met kruidenboter

€ 21,75

TOURNEDOS

biefstuk van de ossenhaas met een saus van rode port
en gepofte knoflook

€ 24,75

met eendenleverkrullen, als supplement € 3,75

KALFSZWEZERIK

krokant gebakken, cognacroomsaus

€ 22,75

OSSENHAAS STROGANOFF

Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon

(Uit oogmerk van veiligheid wordt bij gebruik van het terras, de saus in de keuken gemaakt)

€ 26,75

Gerechten gemarkeerd met een (V) zijn 100% vegatarisch

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.