hoofdgrechten

VIS BRONS

VISGERECHTEN

Wij houden rekening met de duurzaamheid van de producten. Daarom vindt u bij ons de vissoorten alleen op de kaart in het juiste seizoen, dus niet in de paaitijd. Zo krijgt de vis gelegenheid om zich voort te planten zodat er in de toekomst ook genoeg vis zal zijn.

HEILBOT GEVULD MET GAMBA
zachtjes in de oven gegaard, saffraanroomsaus € 19,50

ZEEWOLF
in Japans broodkruim gebakken, remouladesaus € 20,75

 VLEES

VLEESGERECHTEN

Ons vlees is 100 procent biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

KALFSHAAS
boterzacht, truffelroomsaus € 22,75

RISOTTO
pompoen, Parmezaanse kaas en rucola € 17,75

TOMAHAWK STEAK
sharing diner voor de echte vleeseters, heerlijke ribeye aan
het bot, bereid op de grill, met drie heerlijke sauzen erbij
per 2 personen of veelvoud hiervan (2,4,6 enz. ) per persoon
€ 34,75

ENTRECÔTE BIJ BRONS
entrecôte, gerookt, gegrild,
aïoli, gefrituurde uienringen, gepofte tomaatjes € 19,75

TOURNEDOS MOUSSELINE DE CANARD
ossenhaas met luchtige saus van eendenlever
€ 24,75

KALFSZWEZERIK
krokant gebakken, cognacroomsaus € 22,75

OSSENHAAS STROGANOFF
Chateau Briand met een aan tafel bereide Stroganoffsaus,
(vanaf 2 personen te bestellen) per persoon
€ 26,75

Wist u dat wij meer dan 20 soorten wijn per glas schenken? Zo hebben wij bij ieder gerecht altijd de juist bijpassende wijn. Bekijk eens onze uitgebreide wijnkaart of vraag onze medewerkers om een wijnadvies.